Vuosi 2016 taputeltu, kiitos!

Eilen istuttiin läpi tämän vuoden viimeinen valtuusto. On aika perinteiselle kiitospostaukselle, koska vuoden mittaan jää mieleen erityisiä henkilöitä matkan varrelta eri tilanteista.

Iki-ihanat leidit Annika ja Ulla! Teidän kanssanne politiikan tekeminen on kivaa ja antoisaa. Luottamukseen, keskusteluun ja yhteistyöhön perustuvaa toimintaa. Neljä vuotta on mennyt siivillä tätä rakentaessa. Ilman teitä olisi moni asia ollut raskaampii kantaa.

Kaupunginhallituksen jäsenet Piia Keto-oja ja Simo Paassilta, joiden kanssa työskentely sujuu kuin tanssi, välillä tosin varpaatkin voivat jäädä tangossa alle. Kolme hyvin erilaista persoonaa, jotka jokainen tuomme oman arvokkaan lisämme toimintaan.

Kaupunginjohtaja Rantakokko, joka sait taannoin jo koko postauksen itsellesi, olet tehnyt vuoden hartiavoimin töitä Salon uuden nousun löytämiseksi. Tähän olet saanut sitoutettua virkamiesjohdon ja pumppu toimii. Helppoa ei varmaan ole ollut, mutta vaikeuksissa testataan lopulta johtajuus.

Perussuomalaisten Tapio Äyräväinen on persoona, joka herättää tunteita, minne meneekin. Tänä vuonna yhteistyötä on tehty paljon erilaisissa kokoonpanoissa istuen. Analyyttinen ja pohdiskeleva ote on tänä vuonna jäänyt mieleeni erityisesti Leanin tiimoilta.

Kaupungin viestintäpäällikkö Teija Järvelä olet noussut tänä vuonna uudelle levelille, kun viestintä on loppuvuonna ollut tiiviisti agendalla. On ilo huomata, miten homma on kehittynyt sitä myötä, kun siitä on puhuttu. Olet tehnyt tiimeinesi kehitysaskeleita ilman odotusta.

Teknisen lautakunnan jäsen ja varavaltuutettu Hannu Eeva olet oman ryhmämme sisällä kyseenalaistaja ja pohdiskelija, jolla on aina tuotavana oma näkökulmansa mukaan keskusteluun. Väittely on mukavaa ihmisen kanssa, joka ottaa asiat asioina ja reilusti argumentoi.

Pomo Mikko, joka jaksaa arjen keskellä pitää yllä huumorin ja naurun kierrettä. Töihin ei ole ikinä kurja mennä ja vaikka emme juuri fyysisesti arkena tapaa, joka päivä olet kuitenkin läsnä päivän aherruksessa.

Kunnallisjärjestön puheenjohtaja, ystävä Leena olet monesti kiittänyt tuesta ja avusta, jota olet minulta saanut. Minä en taida muistaa kiittää ikinä tarpeeksi. Raskas ja työntäyteinen vuosi on vaatinut paljon ja silti jaksoit vielä eilenkin hymyillä. Kiitos. Pidä itsesi juuri tuollaisena.

Isoveli Keimo, joka on tänä syksynä löytynyt tukemasta omilla sanoillaan ja antanut uskoa omaan tekemiseen. Et sinä ihan aina taida samaa mieltä olla, mutta etpä ole minua seinällekään nostanut.

Joulukuussa on ilo huomata, että voi olla kiitollinen niin monille. Kaikki yhteistyö on arvokasta ja siitä on syytä kiittää.  Politiikan areenoille palataan jälleen ensi vuonna. Nyt toivotan kaikille joulurauhaa ja leppoisia hetkiä läheisten kanssa!

 

 

Kommentit

Jätä kommentti