Katselin viikonloppuna uutisista tunnelmia Keskustan puoluekokouksesta. Siinä, missä Jutta tuuletti uudelleenvalintaansa huikealla tavalla, tyytyi Juha Sipilä maltillisempaan tuuletteluun.

Keskusta teki rohkean valinnan puheenjohtajan suhteen. Ohut poliittinen kokemus ja aikaa kunnallisvaaleihin rapiat neljä kuukautta. Television vaalitenteissä vastassa piinkovat Jutta Urpilainen ja Jyrki Katainen, toinen oppositiojohtaja Timo Soini sekä myös pienempien puolueiden kokeeneet konkarit. RKP:n Haglund toki uutena kasvona mukana. Odotan mielenkiinnolla tenttien alkamista.

Toisena kiinnostavana seurattavana on Keskustan oppositiopolitiikka. Onnistuuko Sipilä haastamaan hallituspuolueet ja ennen kaikkea nousemaan Timo Soinin ohi oppositiojohtajana. Näihin kysymyksiin varmasti saamme vastauksen syksyn aikana. Helppo työ ei varmastikaan ole edessä.

SDP:n kannatus on noussut pohjamudistaan viimeisten kuukausien aikana. Pitkäjännitteinen työ on alkanut näkyä myös gallupnousuna. Syytä ei ole jäädä lepäämään, vaan jatkaa työn ja oikeudenmukaisuuden linjalla. Kunnallisvaalit ovat meille näytön paikka.

Salossa demarit tekevät kiertueen jäätelökesän merkeissä. Tapahtumat löytyvät täältä.

Kommentit

Jätä kommentti