2014 kiitosten aika

Vuosi 2014 alkaa olla kahta kokousta, yhtä joulupuuroa ja yhtä joulujuhlaa vaille politiikan osalta taputeltu. Koska ajattelin viettää kunnon joululoman, tämän vuoden kiitokset tulevat jo hyvissä ajoin ennen vuoden vaihdetta.

Vuosi on ollut monella tapaa raskas ja kaupungin puitteissa olemme joutuneet rakentamaan luottamusta ja yhteistyötä vaikeiden aikojen jälkeen. Nyt kun katson vuotta taaksepäin, niin monessa suhteessa tässä on myös onnistuttu. Miksi? Siksi, että päätimme katsoa tulevaan, emmekä jäädä makaamaan kiinni menneisyyden kolhuihin.

Kiitos erityisesti puheenjohtajakollegat Annika Viitanen ja Ulla Huittinen. Kanssanne on ollut mukava tehdä työtä ja ystävystyä. Syksyn aikana on opittu yhtä sun toista toisistamme ja pystytty löytämään yhteistä voimaa kaupungin parhaaksi. Tämän uskon jatkuvan myös ensi vuonna. Hallituksen pöydästä on pakko kiittää erikseen Raimoa. Tiedät kyllä itsekin miksi: suorasanaisuudesta ja rehellisestä ajatuksenvaihdosta.

Viranhaltijoista haluaisin muistaa tänä vuonna erityisesti johdon assistenttia Tuulaa, jota ilman olisimme kyllä kaikki väärässä paikassa väärään aikaan sekä kaupunkikehityspäällikkö Mikaa, jolla ei ole kertaakaan ollut liian kiire vastata maailmaa syleileviin kysymyksiini. Kaiken kaikkiaan virkamiesjohdon kanssa työ on parantunut viime kuukausina.

Lämpimät kiitokset omalle ryhmälle. Teidän kanssanne on mukava ja helppo tehdä työtä. Aina löytyy selkänoja, johon nojata ja purkaa mieltään. Kiitos Jorma, Piia, Pekka, Saku, Simo Pee, Hannu R, Matti, Pastori, Pirjo, Eija, Hannu E, Kalle ja Satu. Erityiskiitos voimanaiset Leena ja Katja. Teidän ystävyytenne on kultaakin kalliimpi!

Kotijoukot ja ystävät: pidätte minut hengissä ja iskussa. Kiitos Jukka, Riko, isä, äiti ja kaikki veljet perheineen sekä rakkaat ystävät. Jouluna minä olen ihan kokonaan teidän!

Hyvää ja Rauhallista Joulua kaikki lukijat ja tukijat. Tavataan taas ensi vuonna!

 

 

Kommentit

Jätä kommentti