Kiitos kuluneesta vuodesta 2015

Minulla on ollut vuosikaudet tapana vuoden lopuksi kiittää ihmisiä ympärilläni, jotka vuoden aikana ovat jotenkin merkittävästi jääneet mieleen matkan varrella. Näin siis poliittisessa mielessä. Muutoinhan kiitosten lista olisi loputon. Tosin on todettava, että tämänkin vuoden aikana olen saanut tutustua ihaniin uusiin ihmisiin myös politiikan ulkopuolelta, joten muutakin elämää riittää.

Aivan aluksi kiitokset saa jäljellä oleva valtuustoryhmä: Leena, Piia, Simot, Hannut, Pekka, Katja, Matti, Saku, Satu, Kalle, Pirjo sekä Eija. Olette tehneet tästäkin vuodesta siedettävän. Se olisi ollut ilman loppukevään tapahtumia jopa hyvä vuosi. Valtuustoryhmä on tasan niin vahva kuin sen heikoin lenkki, joka matkan varrella tippui pois vauhdista. Eespäin ja kohti uutta vuotta isolla palolla!

Annika: kiitos ystävyydestä. Olkapää on ollut aina olemassa, vaikka omakaan vuotesi tuskin on merkittävän helppo ollut. On jaettu iloja ja suruja, joita matkan varrelle mahtuu. Toivon sinulle rentouttavia pyhiä läheisten kanssa. Unohda murheet ja selkäänpuukottajat, nauti rauhasta!

Marja ja Eeva: Kiitos rakentavasta yhteistyöstä, joka varsinkin vuoden loppupuolella on tiivistynyt ihan uudelle tasolle. On mukava tehdä töitä ihmisten kanssa, jotka jaksavat perehtyä ja taistella omien näkemysten eteen. Hyvää joulua ja jatketaan taas ensi vuonna uusien haasteiden parissa!

Ulla: ylpeänä on todettava poliittisten erimielisyyksien olevan vain poliittisia erimielisyyksiä. Yhteiselo pöytien ulkopuolella sujuu oikein mallikkaasti. Jouluna saat varmasti perheen koolle ja rakkautta ympärille. On aika unohtaa arki!

Tauno: vilpitön tahtosi istua alas ja käydä keskusteluja on ollut tämän hetken poliittisen Salon valopilkku. Kun kaikki muut olivat jo melkein unohtaneet sen merkityksen, sinä jaksoit pitää asiaa esillä.

Kai: inhorealistinen otteesi on virkistävä poikkeus tässä elämää kauniiksi selittävässä ilmapiirissä.

Sadut: elämässäni on useita Satuja, joiden tsempit ja ystävyys ovat merkinneet niin kovin paljon! Olette ihania. Toivottavasti joskus voin olla läsnä yhtä merkittävästi.

Sari: Kaneliomenan ilopilleri! Kiitos yhteistyöstä ja ihanan aurinkoisesta palvelusta.

Osmo: #voimahali

Näiden lisäksi kiitokset kaikille niille, jotka ovat vuoden aikana ottaneet yhteyttä, eläneet mukana ja luottaneet toimintaani. Tullut palaute auttaa jaksamaan ja minua saa aina napata hihasta. Rauhallista Joulua ja Hyvää vuotta 2016 kaikille!

Kommentit

Jätä kommentti