Onnea matkaan, kuntavaaliehdokkaat!

Kuntavaalit käydään vajaan puolen vuoden päästä. Salon Seudun Sanomat uutisoi taannoin, keitä nykyisestä valtuustosta on ehdolla. Sikäli Salkkarin uutinen oli ihan positiivinen, että valtaosa valtuustosta edelleen kokee haluavansa jatkaa. Kausi ei ole ollut helppo, eikä sellaista ole luvassa seuraavastakaan.

Itse päätin jo 2017 vaalien jälkeen, että olen ehdolla myös seuraavissa vaaleissa, sillä koen vahvasti niin, ettei hallituksen puheenjohtajan tehtävää hoidettuaan voi jäädä vaaleista sivuun. Oma luottamus on koeteltava vaalien kautta.

Minulla on kuitenkin edelleen valtava motivaatio vaikuttaa kotikaupungin asioihin. Paljon on tehty, mutta paljon on vielä tehtävää. Toimintaa ja päätöksentekoa on helpoin muuttaa osallistumalla siihen itse. Siksi iloitsen aivan kaikista niistä, jotka vaaleissa oman nimensä ja persoonansa peliin laittavat. Jo ehdolle lähteminen on valtavan rohkeaa!

Olen tehnyt ensimmäiset vaalini etänä Espanjasta, enkä oikeastaan muista, millaista oli olla ehdolla ensikertaa. Sen jälkeen kolmet kuntavaalit käyneenä, minulla on nsikertalaisille yli puoluerajojen annan pari neuvoa:

* Luokaa jo vaalien aikana suhteita myös muihin kuin omaan poliittiseen ryhmään. Politiikka on aina kompromisseja ja niiden suhteiden luominen kantaa jatkossa, kun hoidatte poliittista luottamustehtäväänne.
* Laittakaa vaaliteltoille aina lämpimät kengät. Jos varpaat palelevat, ei kampanjointi meinaa sujua.

Jos harkitset ehdokkuutta, ota yhteyttä! Olen valmis kertomaan työstä Salon kaupunginvaltuustossa.

Kommentit

Jätä kommentti