Oppia ikä kaikki

Kävin tänään varsinaissuomalaisten tovereiden tentattavana yhdessä muiden puoluesihteeriehdokkaiden(Jääskeläinen, Kähärä, Laine ja Paananen) kanssa. Kiistatta kanssapanelistien kokemus on valtava.

Elämässä jokainen hetki on tilaisuus oppia ja imeä itseensä uutta. Voimaantua toisten tekemisistä ja puheista. Juuri sellainen hetki oli tämän päivän paneeli. Kuuntelen korvat höröllä kokemuksen ääntä, mutta haluan säilyttää itsessäni kyvyn kyseenalaistaa, kysyä ja väitellä. Maailma muuttuu ja sosialidemokratian on elettävä mukana ajassa.

Moni on kysynyt minulta, miksi olen lähtenyt mukaan. Siksi, että uskon minulla olevan paljon annettavaa tälle liikeelle. Siksi, että oma kokemukseni palvelisi liikkeen etuja. Siksi, että uskon sosialidemokratian nousuun. Siksi, että oman yhdistykseni jäsenet uskovat minuun. He ovat nähneet minut työssä ja toiminnassa. He luottavat minuun ja osaamiseeni.

Tiedän ja olen sen tunnustanut, että minulla on paljon työtä verkostojeni parantamiseksi ja kokemukseni lisäämiseksi. Tartun kuitenkin jokaiseen tulevaan haasteeseen innolla ja mielessä vain paras lopputulos. Laitan itseni likoon ja taistelen minulle tärkeiden asioiden puolesta viimeiseen saakka. Jos kaadutaan, kaadutaan saappaat jalassa.

Niin taistelen nytkin. Kilpaveikkojen kanssa yhdessä ja erikseen.

 

Kommentit

Jätä kommentti