Saija Karnisto ehdolla puoluesihteeriksi

Tiedote 3.4.2012

– Sain ensimmäisen pyynnön pyrkiä tehtävään päivä sen jälkeen, kun Mikael Jungner oli ilmoittanut, ettei hae jatkokautta tehtävässä. Lupasin tuolloin harkita asiaa vakavasti. Palautteena pyyntö oli yksi parhaimmista ja se veti minut hyvin nöyräksi. Se kertoi minulle siitä, että olen onnistunut niissä monissa eri tehtävissä, joita olen puolueessa hoitanut.

– Liki kahden kuukauden pohdiskelun, lähipiirissä käytyjen keskustelujen ja itsetutkistelun jälkeen, päätin lähteä mukaan tavoittelemaan tätä arvokasta tehtävää. Tärkeintä oli saada asialle läheisteni aito ja vilpitön tuki.

– Suurin motivaattori päätökselle oli kenttäväen vaatimus, että puoluesihteeriksi halutaan nyt henkilö, joka todella keskittää energiaansa kentän kiertämiseen ja joka aidosti arvostaa järjestötyötä. Ylhäältä johdetun, pääkaupunkikeskeisen järjestelmän sijaan, meidän on luotava luotettava kumppanuus paikallistasolle. Puolueemme on kansanliike ja vain sellaisena voimme jälleen nousta suurimmaksi puolueeksi.

– Kantavaksi teemaksi valitsin kaksi sanaa: ”Yhdessä eteenpäin”. Puolueen sisällä on pystyttävä käymään rakentavaa keskustelua ja antamaan kritiikkiä, mutta on muistettava, että pyrimme kohti yhteistä päämäärää – kohti parempaa huomista. Siihen me pystymme vain yhdessä.

Saija Karnisto on salolainen 31-vuotias SDP:n puoluevaltuuston varapuheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu ja valtuustoryhmän puheenjohtaja. Hän on aiemmin toiminut mm. Varsinais-Suomen SDP:n varapuheenjohtajana sekä SDP:n Salon Kunnallisjärjestön puheenjohtajana.

Salon Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys on kokouksessaan 29.3 asettunut yksimielisesti tukemaan Karniston valintaa.

Kommentit

  1. Hyvä päätös. Onnea matkaan. Jos demareista löytyy vähänkin tilannetajua, sinut valitaan.

    Valintasi jälkeen demarit saavat kehä III :sen ulkopuolelta sen kannatuksen takaisin jonka Mikael Jungner hävitti.

Jätä kommentti