Tulevaisuus odottaa

Huomenna alkaa SDP:n puoluekokous. Salon Työväenyhdistys asetti minut kokouksessaan 29.3 ehdolle puoluesihteeriksi. Tämä oli suuri kunnia. Olen tehnyt innolla kampanjaa ja tavannut tovereita ympäri Suomen. Lämmin kiitos kaikille tukijoille kannustuksesta ja tsempistä. Palaute on ollut pelkästään positiivista.

Perjantaina valitaan uusi puoluesihteeri. On kuitenkin tullut aika todeta, että tämä aika ei ole minun. Vaikka olisi ollut mukava kampanjoida loppuun saakka puoluekokouksessa, olen kovin huono teeskentelemään, kun oma päätökseni vetäytyä ehdokkuudesta on kypsynyt. Kuten ehdolle asettuminen, oli luopuminenkin perusteellisen harkinnan tulos.

Tulevaisuus odottaa ja on minulle avoin. Meillä on hieno puolue, jonka eteen haluan tehdä töitä. Meillä on upea puolue, jonka eteen meidän kannattaa tehdä töitä. Toivon voivani seuraavan kauden edelleen vaikuttaa puoluehallituksen pöydän ääressä. Syksyn kuntavaaleissa johdan vaalityötä Salossa, tavoitteena suurimman puolueen asema.

Puoluesihteerin valinta on vaikea. Jäljelle jää vielä runsas kourallinen hyviä ehdokkaita. Itse olen oman pohdintani jälkeen päätynyt lopputulokseen. Järjestötyön, kansainvälisen toiminnan ja viestinnän asiantuntemus, varma esiintyminen ja ajatukset puoluekentästä nousivat itselleni ratkaiseviksi, kun kilpatovereiden joukosta omaa ehdokastani hain. Ja onpahan valintani hyvä autokuskikin. 🙂

Perjantaina minun ääneni saa Reijo Paananen.

Tavataan puoluekokouksessa!

Kommentit

Jätä kommentti